Meteen naar de inhoud
U bent hier: Home » Werkwijze van Tekstjuweel

Werkwijze van Tekstjuweel

Werkwijze van Tekstjuweel in drie stappen:

Stap 1: eerst luisteren

Tekstschrijven begint altijd eerst met luisteren. In een persoonlijk gesprek bespreekt Tekstjuweel wat je precies wilt overbrengen en waarom. Samen brengen we in kaart wie je doelgroep is. Ook bespreken we met welke woorden je je doelgroep kunt raken. En welke toon en stijl daarbij passen.

Stap 2: de vertaling naar de juiste contentvorm

Als duidelijk is wat je wilt zeggen en wie je doelgroep is, ben je klaar voor de volgende stap. Dat is de vertaling naar de juiste tekstvorm en de keuze voor het meest passende medium. Een (online)magazine voor interviews en achtergrondverhalen bijvoorbeeld. Of een jubileumboek of sociaal jaarverslag voor het verhaal achter je bedrijf of organisatie. Een website voor het perfecte online visitekaartje van je bedrijf. Dé manier om zoveel mogelijk klanten te bereiken en goed vindbaar te zijn op het internet.

Stap 3: een offerte om alle afspraken vast te leggen

Is alles duidelijk en ben je klaar voor stap 3? Dan maakt Tekstjuweel een overtuigend aanbod voor je. Met een offerte waarin alle afspraken over deadlines, teksteisen, doelstellingen, eventuele productiebegeleiding en budgetten zijn vastgelegd. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Samenwerking andere communicatieprofessionals

Tekstjuweel werkt regelmatig samen met andere communicatieprofessionals. Zoals collega-tekstschrijvers, vormgevers, fotografen, drukkers en webbouwers.  Allemaal betrokken en deskundige vakmensen die staan voor hun werk. Zo kan Tekstjuweel de productie van jouw communicatiemiddel van A tot Z verzorgen. Ook is een opdracht voor Tekstjuweel niet gauw te groot. Als het nodig is, schakelt Tekstjuweel snel met collega-tekstschrijvers en regelt extra schrijfkracht. En of je nu kiest voor een nieuwsbrief, website of een bedrijfsprofiel: je krijgt een doeltreffend eindproduct waarmee je je doelgroep optimaal bereikt.

Wil je meer weten over de werkwijze van Tekstjuweel? Of een persoonlijk gesprek over jouw tekstwensen? Bel of mail Tekstjuweel.