Meteen naar de inhoud
U bent hier: Home » Wat doet Tekstjuweel » Teksten voor web en printed media

Teksten voor web en printed media

SEO-webteksten

Teksten schrijven voor websites betekent pakkende korte zinnen maken, kern vooraan en korte alinea’s. Natuurlijk is het ook belangrijk de juiste zoekwoorden (SEO) te gebruiken. Zodat je teksten optimaal worden gevonden door zoekmachines en je een lekker leesbare en waardevolle website krijgt.

Zoekwoordenonderzoek

Altijd handig om eerst een zoekwoordenonderzoekje te doen voor je een webtekst schrijft. Dat kan tot verrassende inzichten leiden. Misschien is het trefwoord dat jij in je hoofd hebt wel helemaal niet het woord waarop mensen zoeken. Met een zoekwoordenonderzoek kun je concreet onderbouwen welke zoekwoorden écht belangrijk zijn.

Lees meer over Tekstjuweels webteksten

Teksten voor magazine, brochure, jaarverslag en jubileumboek

Schrijven kan iedereen. Maar de juiste woorden vinden om je boodschap over te brengen op je doelgroep is vakwerk.

Tekstjuweel schrijft interviews en verhalen met kleefkracht. Want met betekenisvolle verhalen kun je laten zien waar je als organisatie voor staat en gaat. Verhalen verbinden, raken én verduidelijken. Met het juiste verhaal begrijpt iedereen meteen waarom ze bij jou moeten zijn.

Tekstjuweel is specialist in storytelling. In goed Nederlands: verhalen ophalen en optekenen. Storytelling is niet hetzelfde als interviewen. Een interview is een vraaggesprek tussen een of meerdere personen, gericht op informatie. Een gesprek voor storytelling is gericht op verhalen binnen een thema en draait altijd om de verteller en zijn emotie.

Ga je liever voor een mix van zakelijke teksten en betekenisvolle verhalen voor je jaarverslag of jubileumboek? Ik help ik je graag verder. Tekstjuweel zorgt voor rake teksten met impact. Zodat glashelder overkomt wat je wilt zeggen.

Maatwerk

Tekstjuweel ziet geen enkele opdracht als een routineklus waarvoor een standaardaanpak geldt. Daarom staan jouw situatie en communicatievragen altijd centraal. Samen bespreken we hoe Tekstjuweel je het beste kan helpen en wat daarvoor nodig is. En of het nu gaat om nieuwe teksten voor een flyer, een website of om een redigeeropdracht: je krijgt een doeltreffend eindproduct waarmee je voor de dag kunt komen.

Rake teksten nodig voor je magazine, jubileumuitgave of jaarverslag? Bel of mail Tekstjuweel.