Meteen naar de inhoud
U bent hier: Home » Wat doet Tekstjuweel

Wat doet Tekstjuweel

Verhalen met impact

Heb je geen tijd om zelf de teksten te schrijven voor je (online) nieuwsbrief of magazine? Of vind je het toch moeilijker dan je dacht? Geen nood. Tekstjuweel helpt je verder.

Tekstjuweels kracht? Ingewikkelde onderwerpen vertalen naar begrijpelijke artikelen. Verhalen met impact schrijven. Zorgen voor short copy die blijft hangen. Daardoor wordt je nieuwsbrief wél gelezen en klikken je abonnees wél door. Zo gaan je teksten optimaal werken.

Eindredactie en productiebegeleiding

Zoek je een goede en betrouwbare tekstschrijver? Iemand die ook de eindredactie en productiebegeleiding van je (digitale) uitgave kan overnemen? Dat kun je prima aan Tekstjuweel overlaten. Tekstjuweel is allround inzetbaar en thuis in álle fasen van het uitgeefproces. Van idee naar kopij, tot gedrukte publicatie of online communicatiemiddel.

Natuurlijk kun je mij ook een deel van het productieproces laten doen. Zoals alleen de eindredactie. Of alleen de productie- of schrijfbegeleiding.

Waar je ook voor kiest, je krijgt een goed eindproduct dat op tijd klaar is en glans geeft aan jouw organisatie. Intussen kun jij verder met de rest van je werk.

Bekijk wat Tekstjuweel doet in één overzicht

Wil je weten wat Tekstjuweel voor jou kan doen? Stuur hier je bericht naar Tekstjuweel