Meteen naar de inhoud
U bent hier: Home » Tarieven

Tarieven

Uurtarief of paginavergoeding

De tarieven van Tekstjuweel zijn afhankelijk van de aard en omvang van de tekstwerkzaamheden. Daarom is het tarief voor alleen een correctie op taal- en spelfouten goedkoper dan het tarief voor het schrijven of volledig herschrijven van een tekst. Wat dit concreet betekent? Hier een overzichtje van mijn tarieven.

  • Schrijven en herschrijven/eindredigeren: € 80,- per uur
  • Correctie op alleen taal-en spelfouten: € 70,- per uur
  • Interviews op locatie: schrijftijd kost € 80,- per uur; interviewtijd kost € 40,- per uur; reiskosten á € 0,21 per km. Reistijd vanaf meer dan 10 km vanaf Zeist: € 40,- per uur.

Projectprijs

Wil je Tekstjuweel een duidelijk omschreven opdracht laten uitvoeren? De eindredactie van je boek bijvoorbeeld? Of interviews, ervaringsverhalen of artikelen voor je website, brochure, nieuwsbrief of magazine? In dat geval kun je ook een projectprijs met Tekstjuweel afspreken. Voor het afgesproken bedrag voert Tekstjuweel dan alle werkzaamheden uit.

Offerte

Bij een projectprijs bespreekt Tekstjuweel jouw tekstwensen en wat je precies nodig hebt. Vervolgens maakt Tekstjuweel een inschatting van de kosten en legt dit vast in een messcherp prijsvoorstel. Dat kan overigens ook bij een enkel interview of een webtekst. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.

Korting

Tekstjuweel vindt het belangrijk om te investeren in duurzame relaties met opdrachtgevers. Omdat Tekstjuweel je dan beter leert kennen. Daardoor kan zij weer beter inspelen op wat je nodig hebt en hoe zij je hierbij het beste kan helpen. Van daaruit bouwen we samen aan een hechte samenwerking. Natuurlijk is er ook een financieel voordeel. Als je langer dan een half jaar samenwerkt met Tekstjuweel, krijg je ook een korting op het vaste uurtarief.

Benieuwd wat Tekstjuweel voor je kan doen? Wil je een indicatie van de kosten voor een jubileumboek of interviews voor je magazine of brochure? Bel of mail Tekstjuweel.

Vraag een offerte aan