Meteen naar de inhoud
U bent hier: Home » Opdrachtgevers over Tekstjuweel

Opdrachtgevers over Tekstjuweel

Dit zeggen opdrachtgevers over Tekstjuweel:

Hans Snel, Communicatiemanager Samen Duurzaam Zeist:

‘Ik vind Joke een vakvrouw. Ze heeft voor Mijn Groene Bedrijf inmiddels naar onze grote tevredenheid een aantal interviews verzorgd. Aan de tekst die zij aanlevert, hoeft eigenlijk nooit iets te worden aangepast. Als extra service levert ze zelf hele bruikbare foto’s voor bij de interviews. En tot slot, een fijne vrouw om mee samen te werken.’

Marlou Bours, adviseur milieucommunicatie, Omgevingsdienst Regio Utrecht:

Samen met Joke maak ik al een paar jaar een themapagina over Compost Lokaal voor de gemeente Zeist. En dat gaat super. Redactioneel is ze een topper, super creatief en strak in afspraken/ de planning. En elk jaar weer een top resultaat. Heerlijk samenwerken zo!

Carla Aalderink, directeur Parkinson Vereniging:

Deskundig, betrokken, kwaliteit hoog in het vaandel, een mooie combi van persoonlijk en zakelijk, constructief meedenkend en gewoon een buitengewoon prettig persoon om mee samen te werken. Dat zijn zo een aantal van de kenmerken die van toepassing zijn op Joke van der Leij en die maken dat ik haar bureau Tekstjuweel van harte bij iedereen kan aanbevelen. Voor de Parkinson Vereniging heeft zij zich onder andere ingezet voor het herschrijven van de cursus ‘Parkinson, Houd je aandacht erbij!’.

Claudia Peeman, communicatiemanager a.i. bij Tenzinger Healthcare:

Als communicatieadviseur a.i. bij Tenzinger was ik op zoek naar een copywriter die de taal binnen de zorgmarkt begrijpt. Joke heeft mij uitstekend geholpen bij het redigeren van webteksten en copy voor een digitaal magazine voor medewerkers. Alles moest in een heldere en begrijpelijke taal worden geschreven. Ik vond het erg prettig dat Joke actief meedacht en snel kon schakelen, zodat we de strakke deadline konden halen. Ik zal Joke in de toekomst zeker weer vragen voor nieuwe opdrachten! 

Meer opdrachtgevers over Tekstjuweel:

Ellen van Herk, medewerker Ooglijn & Communicatie bij de Oogvereniging:

Bij Joke kun je de volledige productie van een boek of blad uit handen geven. Je bent er dan zeker van dat je ideeën en wensen leiden tot een mooi eindproduct. Bovendien verstaat ze de kunst om over de meest ingewikkelde en lastige onderwerpen helder te schrijven. Voor de Oogvereniging OOR & OOG maakte zij het boek Ongehoord & Ongezien, gids voor en over ouderen met een beperking in horen én zien. De samenwerking met Joke bij het maken van dit boek vond ik bijzonder prettig en inspirerend!

Chris Huiden, senior communicatieadviseur bij gemeente Zeist:

Ik heb Joke ingehuurd als tekstschrijfster voor het thema duurzaamheid. Joke is zeer betrokken bij dit onderwerp en een betrouwbare samenwerkingspartner. Vlotte pen. En ze denkt kritisch mee over het te maken product. Fijn mee samengewerkt!

Trea Scholten, tekstschrijver, communicatieadviseur en docent Creatief schrijven bij Lef met Letters en Tools voor Taal:

Ik ontmoette Joke jaren geleden op de Universiteit Utrecht. We studeerden allebei Historische Letterkunde. In deeltijd. Vanaf die tijd hebben we heel veel samengewerkt. In verschillende functies en voor verschillende opdrachtgevers. Joke is voortvarend, doortastend en slagvaardig. Met de nodige dosis humor weet zij iedereen op zijn gemak te stellen. Resultaat: aantrekkelijk geschreven en zeer toegankelijke verhalen, interviews, columns en andere publicaties.

Marjan Bruins, hoofdredacteur Van Horen Zeggen:

‘Ik krijg veel positieve reacties op je reportage over het Spraaksaam event. Het was een spetterende bijeenkomst maar lezers vinden die ook spetterend weergegeven. In de redactievergadering van afgelopen woensdag waren de reacties ook van dien aard. Dank je voor je mooie tekst!’