Meteen naar de inhoud
U bent hier: Home ┬╗ Ervaring en specialisaties

Ervaring en specialisaties

20 jaar ervaring, en specialisaties.

Tekstjuweel is opgericht in 1994 door Joke van der Leij. Al snel specialiseerde zij zich in tekstcorrectie en -redactie voor de non-profitsector, de overheid en de zorg. Sinds die tijd bouwde zij bijna 30 jaar ervaring op als tekstschrijver, eind- en hoofdredacteur en tekstcorrector. Van die deskundigheid kun je meteen profiteren.

Sterk in schrijven en redigeren

Een persoonlijk verhaal optekenen of ingewikkelde materie vertalen naar een begrijpelijk artikel? Tekstjuweel is sterk in het schrijven van mooie, creatieve en functionele teksten waarmee je je doelgroep raakt. Met evenveel plezier zet zij de noodzakelijke taalkundige puntjes op de ‘i’ van bestaande teksten zodat deze foutloos zijn en prettig lezen.

Ervaren hoofdredacteur pati├źntenmagazines

Tekstjuweel heeft ervaring met bladen maken. Zo ontwikkelde zij voor de Oogvereniging een bladformule voor Oog, een totaal nieuw ledenmagazine. Bij de opzet en het ontwerp stond toegankelijkheid voor mensen met een oogaandoening centraal.

Eerder maakte zij voor de Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden een eigentijdse versie van ledenmagazine Horen. Vervolgens was zij ruim vier jaar schrijvend hoofdredacteur van dit blad.

Specialisaties: zorg, duurzaamheid, ogen en oren

Tekstjuweel schrijft vaak voor en over de zorg. Veel ervaring heeft zij met schrijven voor de gehandicaptenzorg, hoorzorg en zorg voor mensen met een oogaandoening. Daarvoor moet je je goed kunnen verplaatsen in de positie van bijzondere doelgroepen. Zoals mensen met een verstandelijke, visuele, hoor- of andere fysieke beperking. Tekstjuweel kan dit als geen ander.

Verder schrijft Tekstjuweel veel over maatschappelijke thema’s, volkshuisvesting, en alles wat te maken heeft met duurzaamheid, de energietransitie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Brede belangstelling

Specialisaties en ervaring zijn kenmerkend voor Tekstjuweel. Maar dat is niet alles. Want Tekstjuweel is altijd bereid zich te verdiepen in voor haar onbekende thema’s of terreinen. Bepaalde onderwerpen trekken Tekstjuweel wel meer aan dan andere. Zo heeft zij een warm hart voor thema’s als onderwijs, voeding & gezondheid, natuur & milieu en kunst & cultuur.

Meer weten?

Meer weten over wat Tekstjuweel voor jou kan doen? Mail of bel me even. Ik help je graag verder!